MasterCard VISA

Returrett

30 dages returret
Hos Designdelicatessen har du 30 dagers returrett. Returretten regnes fra den dagen du mottar varene dine. Hvis du velger å angre på et kjøp, ber vi deg returnere varen i vesentlig samme stand og mengde som du mottok den. Returretten bortfaller hvis du bruker varen på en måte som helt åpenbart svekker varens salgsverdi vesentlig. 

Slik angrer du et kjøp

Har du angret på et kjøp og ønsker å returnere en vare, ber vi deg først sende en e-mail til info@designdelicatessen.com eller ringe på telefonnummer +45 33111470. Vi vender snart tilbake med informasjon om hva du skal gjøre før du returnerer varen. Dette er viktig da avvik kan øke ekspedisjonstiden vår og det vil gå lengre tid innen du får pengene dine i retur. 

Hvis du angrer et kjøp kan du sende varen til:

 

Designdelicatessen
Giesegårdvej 19
4100 Ringsted
Danmark

 
Du kan også angre kjøpet ved å nekte å motta varen.
 
Angrer du kjøpet av en vare skal du selv betale fraktomkostningene for å sende varen i retur til oss. Dette gjelder også hvis du nekter mottakelse av varen.
 
Hva skal du sende med i retur?
Når du returnerer en vare til oss, ber vi deg vennligst opplyse ordrenummer eller fakturanummer samt en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å returnere. Hvis vi har alle opplysninger kan vi ekspedere returvaren raskere.
 
Ved kjøp av varer kan originalemballasjen utgjøre en vesentlig del av varens verdi. Husk derfor alltid å sende emballasjen med i retur. Når varen er mottatt, undersøkt og godkjent på vårt lager, refunderes kjøpsprisen til kontoen sin innenfor få dager.
 
Det er vigtigt at varen pakkes inn forsvarlig når du sender den i retur til oss.
 
OBS! Vi mottar ikke pakker sendt i oppkrav eller lignende.
 
Tilbakebetaling
I tilfelle av avtalte rabatter eller forhåndsbetalte bestillinger som blir kansellert før forsendelse, vil det være en full eller delvis refusjon av kjøpesummen avhengig av avtalen.
 
Vi refunderer alltid til den konto tilhørende betalingskortet som ble brukt til kjøpet. Vil du vi skal refundere pengene til et annet kontonummer, ber vi deg opplyse nytt  kontonummer. Du kan forvente at det vil ta opptil 10 virkedager før du mottar returbeløpet. Alternativt har du muligheten til å få et tilgodebevis for beløpet. Dette gjøres gjennom en engangskode som representerer ditt fulle returbeløp. Koden kan brukes til kjøp på Designdelicatessen og er gyldig i to år.