Om oss

Designdelicatessen byr på et inspirerende univers av både danske og internasjonalt anerkjente interiør- og møbelfirmaer, som tilfredsstiller enhver smak. For paret bak Designdelicatessen, Eva Kaas Ibsen og Christopher Rasmussen har design alltid vært en brennene lidenskap - en lidenskap for design som beveger seg på grensen av kunstens verden. 

Med et ønske om å dele denne lidenskapen med andre, og gi dem muligheten for både å begeistres og forundres, reiste Eva og Christopher i 2004 rundt i verden sammen for å finne agenturer fra unge, ukjente og interessante designere. I 2005 startet Eva og Christopher Designdelicatessen som en nettbutikk som en av de første i bransjen, med en tanke om å gi alle mulighet for å kjøpe de nye og spennende designobjektene, uansett grafisk plassering.

I 2008 utvidet Designdelicatessen med en fysisk butikk på Frederiksberg All´é 44. Butikken har senere flyttet til postkontorets tidligere lokaler i nummer 6, og byr på to etasjer med designdelicatesser. Her blir man inspirert av et bredt utvalg av nettbutikkens mer enn 4000 produkter.